Înlocuire Sticlă iPhone 8, 8 Plus

Modele și prețuri

Contactează-ne telefonic:

Locație:

Obține indicații:

Program:

Știm cât este de deranjantă o crăpătură în sticla telefonului tău, sau chiar mai rău – o „pânză de păianjen”. Aspectul telefonului tău spune multe despre tine, așa că este important ca acesta să fie în stare perfectă de funcționare. Alege și tu Prestige GSM pentru a avea un telefon ca nou într-un timp foarte scurt!

Înlocuire sticlă iPhone 8

Tocmai de aceea, Prestige GSM îți pune la dispoziție un serviciu rapid și eficient de înlocuire sticlă iPhone 8, 8 Plus în București. În doar 20 de minute și cu montaj gratuit, putem înlocui sticla telefonului tău folosind echipament profesionist pentru a evita orice neplăceri. Pentru a schimba sticla telefonului apelăm la procedee și operațiuni compatibile cu toți producătorii de pe piață – asta se traduce printr-un serviciu sigur și benefic pentru telefonul tău. Înțelegem pe deplin valoarea telefonului tău și apelăm la cele mai sigure procedee pentru cel mai bun rezultat.

Cât costă să schimb geamul la iPhone 8, 8 Plus?

În ceea ce privește prețurile, le poți descoperi în tabelul de mai sus. Ne place să credem că prețurile noastre sunt competitive și adaugă încă un beneficiu în a lucra cu Prestige GSM. Mai mult, dacă vei găsi un preț mai mic pentru acest serviciu în altă parte, îți putem face o contra-ofertă mult mai bună. Facem toate acestea cu beneficiul tău în minte.

Schimbare Sticlă la iPhone 8, 8 Plus + Montaj Gratuit

Dacă ești interesat de durata și prețul înlocuirii ecranului la iPhone 8, toate detaliile sunt aici. Prețurile avantajoase sunt afișate mai sus, iar timpul de lucru este în medie de doar 20 minute! Pentru a beneficia de timpul rapid de execuție, te rugăm să folosești formularul de programare în service din partea dreaptă. Astfel, vei avea siguranța preluării comenzii tale și vei avea un telefon ca nou în doar o jumătate de oră!

Schimbă în București Geamul/Ecranul la iPhone 8, 8 Plus

Benficii la preț/prețuri înlocuire sticlă iPhone 8 Plus. Timp rapid de execuție. Fie că ai nevoie de telefonul tău în stare perfectă de funcționare pentru un eveniment sau pur și simplu pentru tine, suntem aici să te ajutăm!

Meniu