Înlocuire Sticlă iPhone 7, 7 Plus

Modele și prețuri

Contactează-ne telefonic:

Locație:

Obține indicații:

Program:

Știm cât este de deranjantă o crăpătură în sticla telefonului tău, sau chiar mai rău – o „pânză de păianjen”. Aspectul telefonului tău spune multe despre tine, așa că este important ca acesta să fie în stare perfectă de funcționare. Crăpătura sau crăpăturile din sticla telefonului tău nu sunt doar deranjante, dar în timp pot afecta și mai mult buna funcționare a iPhone-ului tău. Tocmai de aceea ai nevoie de o echipă de specialiști care să te ajute. Acea echipă este Prestige GSM, aflată chiar în centrul capitalei.

Înlocuire sticlă iPhone 7

Tocmai de aceea, Prestige GSM îți pune la dispoziție un serviciu rapid și eficient de înlocuire sticlă iPhone 7, 7 Plus în București. În doar 20 de minute și cu montaj gratuit, putem înlocui sticla telefonului tău folosind echipament profesionist pentru a evita orice neplăceri. Pentru a schimba sticla telefonului apelăm la procedee și operațiuni compatibile cu toți producătorii de pe piață – asta se traduce printr-un serviciu sigur și benefic pentru telefonul tău.

Cât costă să schimb geamul la iPhone 7, 7 Plus?

În ceea ce privește prețurile, le poți descoperi în tabelul de mai sus. Ne place să credem că prețurile noastre sunt competitive și adaugă încă un beneficiu în a lucra cu Prestige GSM. Mai mult, dacă vei găsi un preț mai mic pentru acest serviciu în altă parte, îți putem face o contra-ofertă mult mai bună. Totul pentru ca tu să beneficiezi de ce e mai bun.

Înlocuire Geam la iPhone 7, 7 Plus + Montaj Gratuit

Durata și prețul înlocuirii la iPhone 7 sunt relativ reduse, în special dacă alegi Prestige GSM. Pentru a beneficia de timpul rapid de execuție de 20-30 de minute, te rugăm să folosești formularul de programare în service din partea dreaptă. Astfel, vei avea siguranța preluării comenzii tale și vei avea un telefon ca nou în doar o jumătate de oră!

Schimbă în București Geamul/Ecranul la iPhone 7, 7 Plus

Cunoști acum partea de preț/prețuri înlocuire sticlă iPhone 7, dar și durata de reparație. Mai știi și că montajul sticlei este gratuit. Ce mai aștepți? Completează formularul de mai sus și vino în service!

Meniu