Înlocuire Sticlă iPhone 6, 6S, 6 Plus sau 6S Plus

Modele și prețuri

Contactează-ne telefonic:

Locație:

Obține indicații:

Program:

Știm cât este de deranjantă o crăpătură în sticla telefonului tău, sau chiar mai rău – o „pânză de păianjen”. Aspectul telefonului tău spune multe despre tine, așa că este important ca acesta să fie în stare perfectă de funcționare.

Înlocuire sticlă iPhone 6

Căderea telefonului pe o suprafață dură sau orice accident care duce la avarierea gravă a sticlei reprezintă un lucru comun pentru cei mai mulți dintre noi. Toți am trecut prin asta cel puțin o dată, mai ales dacă telefonul nu are o husă de protecție. Singura soluție pentru ca telefonul tău să arate ca nou este schimbarea sticlei cu una nouă. Găsești această operațiune și la Prestige GSM la tarife atractive!

Tocmai de aceea, Prestige GSM îți pune la dispoziție un serviciu rapid și eficient de înlocuire sticlă iPhone 6, 6S, 6 Plus, 6S Plus în București. În doar 20 de minute și cu montaj gratuit, putem înlocui sticla telefonului tău folosind echipament profesionist pentru a evita orice neplăceri. Pentru a schimba sticla telefonului apelăm la procedee și operațiuni compatibile cu toți producătorii de pe piață. Asta se traduce printr-un serviciu sigur și benefic pentru telefonul tău.

Cât costă să schimb geamul la iPhone 6, iphone 6S?

Schimbă în București Geamul/Ecranul la iPhone 6, 6S, 6 Plus, 6S Plus

În ceea ce privește prețurile, le poți descoperi în tabelul de mai sus. De exemplu, schimbarea sticlei pentru iPhone 6 este tarifată cu 150 lei, iar pentru iPhone 6S cu 200 lei. Ne place să credem că prețurile noastre sunt competitive și adaugă încă un beneficiu în a lucra cu Prestige GSM. Mai mult, dacă vei găsi un preț mai mic pentru acest serviciu în altă parte, îți putem face o contra-ofertă mult mai bună. Durata și prețul înlocuirii ecranului la iPhone 6 Plus, 6S Plus sunt extrem de atractive. Sperăm că vei beneficia și tu de ambele, trebuie doar să alegi Prestige GSM.

Schimbare Ecran la iPhone 6, 6S, 6 Plus sau 6S Plus + Montaj Gratuit

Pentru a beneficia de timpul rapid de execuție la aceste modele, te rugăm să folosești formularul de programare în service din partea dreaptă. Astfel, vei avea siguranța preluării comenzii tale și vei avea un telefon ca nou în doar o jumătate de oră! Pe lângă partea de preț/prețuri înlocuire sticlă iPhone 6, 6S există și partea de montaj – nu-ți face griji, montajul este gratuit la Prestige GSM!

Meniu