Înlocuire Display Pentru iPhone X, XR, XS, XS Max

ÎN DOAR 20 DE MINUTE!

Modele și prețuri

iPhone XR:

iPhone X:

iPhone XS:

iPhone XS Max:

Contactează-ne telefonic:

REPARAȚIA DUREAZĂ DOAR 20 DE MINUTE!

Locație:

Obține indicații:

Program:

Înlocuire Display iPhone X, XR, XS, XS Max

Un display zgâriat sau chiar spart nu este deloc aspectuos. Pe lângă faptul că în timp poate duce la defectarea telefonului tău, aspectul neglijent spune multe despre tine și despre grija pe care o acorzi lucrurilor tale. Pe cât de performant este un iPhone, pe atât este de fragil – așa că astfel de accidente pot apărea des. Lipsa unei huse de protecție îți predispune telefonul la tot felul de accidente. Dacă se întâmplă unul, poți apela cu încredere la noi.

Cât costă să înlocuiesc display-ul la iPhone X?

Prestige GSM îți sare în ajutor cu servicii profesioniste de înlocuire display iPhone X, XS, XS Max în București. Putem monta gratuit noul display în doar 20 minute, ceea ce înseamnă că telefonul tău va fi ca și nou într-un timp extrem de scurt. Sigur dorești ca iPhone-ul tău să fie Telefonul tău iPhone va fi reparat folosind procedee și tehnici compatibile cu producătorul, astfel încât noul display să se potrivească perfect.

Schimbare Display Pentru iPhone X, XS, XS Max + Montaj Gratuit în București

Prestige GSM te așteaptă în centrul Bucureștiului cu servicii de top la prețuri competitive. Mai mult, montajul display-ului este gratuit! Folosește formularul din partea dreaptă pentru a te programa în service și pentru a repara în timp record telefonul tău. Te vom suna în cel mai scurt timp posibil pentru a confirma programarea ta și vom stabili toate detaliile pentru a eficientiza timpii.

Durata și prețul înlocuirii touch screen-ului pentru iPhone X, XS Max sunt relativ reduse. Înțelegem perfect nevoia ta și o adresăm în cel mai scurt timp posibil, cu prețuri competitive.

Acum că știi partea de preț/prețuri schimbare display iPhone X, XS, tot ce mai rămâne este să faci o programare. Nu ezita să ne suni sau să completezi formularul din partea dreaptă, este foarte ușor. Te așteptăm mai apoi în service, unde în aproximativ 20 de minute vei avea un telefon ca nou!

Meniu