Înlocuire Display Pentru iPhone 8, 8 Plus

În 20 de minute

Preț înlocuire display OEM iPhone 8: 550 Lei
Preț înlocuire display HQ AAA+ iPhone 8: 300 Lei
Preț înlocuire display OEM iPhone 8 Plus: 650 Lei
Preț înlocuire display HQ AAA+ iPhone 8 Plus: 400 Lei
Timp de execuție: 20 de minute
Parking: Parcare subterană Intercontinental
Program: L-V 10 – 19, S 10 – 16, D Închis
Waze: Prestige GSM
Locație: Bulevardul Nicolae Bălcescu 24, București 010053

Înlocuire Display iPhone 8

Un display zgâriat sau chiar spart nu este deloc aspectuos. Pe lângă faptul că în timp poate duce la defectarea telefonului tău, aspectul neglijent spune multe despre tine și despre grija pe care o acorzi lucrurilor tale. Pe cât de performant este un iPhone, pe atât este de fragil – așa că astfel de accidente pot apărea des. Acordă o atenție specială telefonului tău, mai ales dacă nu are o husă de protecție. Acesta este expus la numeroase riscuri, precum zgârieturi, crăpături sau chiar defectarea ireversibilă.

Cât costă să înlocuiesc display-ul la iPhone 8

Prestige GSM îți sare în ajutor cu servicii profesioniste de înlocuire display iPhone 8, 8 Plus în București. Putem monta gratuit noul display în doar 20 minute, ceea ce înseamnă că telefonul tău va fi ca și nou într-un timp extrem de scurt. Înțelegem pe deplin urgența de a repara iPhone-ul tău, tocmai de aceea ne mișcăm atât de repede. Telefonul tău iPhone va fi reparat folosind procedee și tehnici compatibile cu producătorul, astfel încât noul display să se potrivească perfect. Totul pentru ca rezultatul final să fie pe placul tău!

Schimbare Display Pentru iPhone 8, 8 Plus + Montaj Gratuit în București

Prețurile aferente înlocuirii display-ului sunt afișate la începutul acestei pagini. Mai mult, montajul display-ului este gratuit! Folosește formularul din partea dreaptă pentru a te programa în service și pentru a repara în timp record telefonul tău. Durata și prețul înlocuirii touch screen-ului pentru iPhone 8 Plus sunt reduse, după cum sigur ai descoperit deja. Cele douăzeci de minute depind de numărul de programări din ziua respectivă, dar este de regulă respectat. Te vom suna în cel mai scurt timp posibil pentru a confirma programarea ta și vom stabili toate detaliile pentru a eficientiza timpii.

Ce mai aștepți? Cunoși partea de preț/prețuri schimbare display iPhone 8. Cunoști și durata mică de executare a lucrării. Completează formularul din partea dreaptă și fă-ne o vizită în service pentru a repara telefonul tău.