Înlocuire Display Pentru iPhone 7, 7 Plus

ÎN DOAR 20 DE MINUTE!

Modele și prețuri

iPhone 7:

iPhone 7 Plus:

Contactează-ne telefonic:

REPARAȚIA DUREAZĂ DOAR 20 DE MINUTE!

Locație:

Obține indicații:

Program:

Înlocuire Display iPhone 7

Un display zgâriat sau chiar spart nu este deloc aspectuos. Pe lângă faptul că în timp poate duce la defectarea telefonului tău, aspectul neglijent spune multe despre tine și despre grija pe care o acorzi lucrurilor tale. Pe cât de performant este un iPhone, pe atât este de fragil – așa că astfel de accidente pot apărea des.

Prestige GSM îți sare în ajutor cu servicii profesioniste de înlocuire display iPhone 7, 7 Plus în București. Putem monta gratuit noul display în doar 20 minute, ceea ce înseamnă că telefonul tău va fi ca și nou într-un timp extrem de scurt. Telefonul tău iPhone va fi reparat folosind procedee și tehnici compatibile cu producătorul, astfel încât noul display să se potrivească perfect.

Cât costă să înlocuiesc display-ul la iPhone 7, 7 Plus?

Durata și prețul înlocuirii touch screen-ului pentru iPhone 7, 7 Plus sunt extrem dea atractive! Tarifele pentru înlocuirea display-ului la iPhone 7 sunt competitive. Le poți descoperi la începutul paginii cu ușurință. Folosește formularul din partea dreaptă pentru a te programa în service și pentru a repara în timp record telefonul tău. Te vom suna în cel mai scurt timp posibil pentru a confirma programarea ta și vom stabili toate detaliile pentru a eficientiza timpii.

Schimbare Display Pentru iPhone 7, 7 Plus + Montaj Gratuit în București

Toate aspectele sunt clare. Preț/prețuri schimbare display iPhone 7, 7 Plus. Durată scurtă de înlocuire a display-ului. Tot ce mai rămâne este să lași telefonul tău pe mâinile noastre și în 20-30 de minute vei avea un telefon ca nou!

Meniu