Înlocuire Display pentru iPhone 5S, 5SE

ÎN DOAR 20 DE MINUTE!

Modele și prețuri

iPhone 5SE:

Contactează-ne telefonic:

REPARAȚIA DUREAZĂ DOAR 20 DE MINUTE!

Locație:

Obține indicații:

Program:

Un display zgâriat sau chiar spart nu este deloc aspectuos. Pe lângă faptul că în timp poate duce la defectarea telefonului tău, aspectul neglijent spune multe despre tine și despre grija pe care o acorzi lucrurilor tale. Pe cât de performant este un iPhone, pe atât este de fragil – așa că astfel de accidente pot apărea des. Ai nevoie de un telefon 100% funcțional și aspectuos în fiecare zi. Înțelegem acest lucru și te surprindem plăcut cu tarife mici și puțin timp pe drumuri!

Înlocuire Display iPhone 5

Prestige GSM îți sare în ajutor cu servicii profesioniste de înlocuire display pentru iPhone 5, 5C, 5S sau 5SE în București. Putem monta gratuit noul display în doar 20 minute, ceea ce înseamnă că telefonul tău va fi ca și nou într-un timp extrem de scurt. Telefonul tău iPhone va fi reparat folosind procedee și tehnici compatibile cu producătorul, astfel încât noul display să se potrivească perfect. Folosim aceste tehnici pentru că niciunuia dintre noi nu ne plac alternativele.

Cât costă să înlocuiesc display-ul la iPhone 5, 5C?

Folosește formularul din partea dreaptă pentru a te programa în service și pentru a repara în timp record telefonul tău. Te vom suna în cel mai scurt timp posibil pentru a confirma programarea ta și vom stabili toate detaliile pentru a eficientiza timpii. Este modul nostru de a spune că ne pasă de problema ta și că suntem alături de tine până când vei primi telefonul ca nou!

Schimbare Display pentru iPhone 5S, 5SE + Montaj Gratuit în București

Durata și prețul înlocuirii touch screen-ului pentru iPhone 5S, 5SE sunt reduse considerabil. Timpul mediu de schimbare a display-ului este de 20 de minute, depinzând de când ne vizitezi. Prețurile sunt afișate mai sus și ne place să credem că sunt competitive.

Acum ai toate informațiile. Preț/prețuri schimbare display iPhone 5. Durata medie de înlocuire a display-ului. Locația noastră și cum lucrăm. Tot ce mai trebuie este să faci o programare!

Meniu