Inlocuire Display iPhone 12, 12 Mini, 12 Pro, 12 Max

Inlocuire Sticla iPhone 12, 12 Mini, 12 Pro, 12 Max

ÎN DOAR 20 DE MINUTE!

Inlocuire Sticla iPhone 12, 12 Mini, 12 Pro, 12 Max

Modele și prețuri

iPhone 12 Mini:

iPhone 12:

iPhone 12 Pro:

iPhone 12 Max:

REPARAȚIA DUREAZĂ DOAR 20 DE MINUTE!

Locație:

Obține indicații:

Program:

Daca ai platit cateva mii de lei pe un iPhone de ultima generatie, cu siguranta, iti doresti sa te bucuri de toata splendoarea sa. Totusi, orice accident poate avea urmari grave precum deterioarea display-ului, iar noi cei de la PrestigeGSM avem experienta si produsele necesare pentru a putea lua masurile potrivite.

Cat Costa sa inlocuiesc display-ul la iPhone 12

Te poti interesa de pretul pentru schimbarea display-ului si vei descoperi ca noi le practicam pe cele mai mici. Raportul calitate – pret este unul ideal, astfel ca nimeni nu trebuie sa plateasca o mica avere pentru a se bucura de adevarata capacitate a telefonului sau. Nu ai nici cel mai mic motiv pentru care sa nu inlocuiesti display-ul telefonului tau atunci cand are o problema.

Schimbare Display Pentru iPhone 12, 12 Mini, Pro, Max+ Montaj Gratuit in Bucuresti

Este atat de simplu sa faci o programare si sa iti alegi exact momentul in care vrei sa schimbi display-ul pentru iPhone 12. Pe aceasta cale economisesti timp si stii ca mergi cand poti, fara sa mai fii nevoit sa astepti. In plus, procedura se pune in practica in cel mai scurt timp, astfel ca nu trebuie sa te desparti prea mult timp de telefonul tau.
Prin inlocuirea display-ului unui iPhone 12 stii ca te poti bucura pe deplin de telefonul tau si de toate functiile sale. Nu ai nici cel mai mic motiv pentru care sa amani luarea unei decizii in acest sens, mai ales pentru ca pe masura ce trece timpul exista riscul ca telefonul sa se deterioreze mai tare.
La PrestigeGSM folosim doar produse de inalta calitate, astfel ca nu vei simti nicio diferenta dupa ce s-a inlocuit display-ul. Avem experienta necesara si putem repara cele mai noi modele de iPhone-uri, iar pentru noi nu exista situatii care sa fie mult prea complexe incat sa nu isi gaseasca solutia. Oricum ne plac provocarile si abia o asteptam pe urmatoare.
Pentru a beneficia de serviciile noastre trebuie doar sa completezi formularul de mai jos si noi te ajutam rapid sau, daca preferi, ne poti suna si noi te ajutam cu cea mai mare placere. Este pacat sa detii un iPhone de ultima generatie si sa il folosesti cu display-ul deteriorat, mai ales in conditiile in care solutia este la indemana oricui. Alege serviciilor noastre si, cu siguranta, nu vei fi dezamagit. Profesionalismul este una dintre cele mai mari calitati ale noastre!

Meniu