Folie de protectie Next One pentru iPhone 14 Pro Max

149,00 lei175,00 lei (-15%)

Stoc epuizat

SKU: IPH-14PROMAX-ALR Category:

Proiectate de NEXT ONE, foliile de protectie din sticlă All-rounder sunt concepute pentru a se potrivi 100% cu forma dispozitivului dumneavoastra. Atingerea originală este un lucru pe care utilizatorii îl apreciază cel mai mult. Folosirea telefonului va fi la fel, doar că mai sigură. Stratul oleofob aplicat prin tehnologie nano plasmă previne pătarea ecranului cu amprente și permite redarea culorilor originale ale display-ului, oferind ultra calitate HD.

Potrivire perfectă: proprietățile unice ale adezivului asigură o fixare ușoară, fără bule, ceea ce permite ca folia să fie perfect adaptată la orice dispozitiv. Stratul de acoperire este un oleofob și ionizat cu argint, ceea ce înseamnă că rezistă la amprente, murdărie și este rezistent la ulei. Rezoluția clară și transparentă a ecranului vă oferă plăcere vizuală și vă protejează ochii. Dimensiunile precise, tăiate cu laser, asigură protecție maximă pentru protecția ecranului telefonului. Capacitate maximă de reacție la atingere. Design prietenos cu carcasa.

Ușor de instalat: folia de protectie All-Rounder nu reprezintă o problemă nici pentru utilizatorii neexperimentați. Protecția de ecran NEXT ONE este însoțită de un set de accesorii pentru montarea ecranului. Se aplică ușor cu kitul de instalare din ambalajul Premium în 5 pași.

Sticlă cu duritate 9H: protecția de ecran compatibilă a fost dezvoltată special pentru iPhone 14 Pro Max și ofera o protectie sporita datorita durității 9H. În cazul în care telefonul a căzut, folia asigură o protecție perfectă pentru ecranul dispozitivului. Acest ecran de sticlă de zi cu zi protejează eficient telefonul de obiecte ascuțite, cum ar fi chei, cuțite, monede etc.

Durabilitate: protecție de ecran cu potrivire precisă pentru o durabilitate extrem de lungă, sticlă de afișare cu aderență finală și completă la margini, transparentă, protecție de ecran clară HD. Dimensiunile precise, tăiate cu laser, asigură protecție maximă pentru protecția ecranului telefonului.

Ce este în cutie?

  • Kit de instalare
  • Folie de protectie All-rounder
  • Kit de îndepărtare a prafului
  • Pânză moale pentru curățarea ecranului

Meniu

Folie de protectie Next One pentru iPhone 14 Pro Max

149,00 lei175,00 lei (-15%)