Folii de Sticlă iPhone X, XS, XS Max

Se arată toate cele 9 rezultate

Folii de Sticlă iPhone X

Noul tău iPhone iPhone X merită toată protecția de care poate beneficia. Deși este extrem de performant și depășește barierele cu fiecare lansare de model, acest smartphone este pe atât de fragil și predispus accidentelor. O soluție universală este cumpărarea unei folii de sticlă calitativă, care să-ți protejeze telefonul zi de zi. Vei dori cu siguranță să protejezi cât mai mult o investiție de un asemenea calibru, suntem siguri.

Tocmai de aceea, îți recomandăm să îl protejezi cu o folie de sticlă securizată. Cele de la Prestige GSM sunt compatibile cu aproape toate modelele iPhone și vor oferi o protecție optimă împotriva zgârieturilor sau chiar a loviturilor. Descoperă și tu folii de sticlă pentru iPhone X, XS, XS Max la prețuri accesibile!

Folii Protecție Ecran iPhone X, XS, XS Max

Secretul stă în calitatea superioară a foliilor de sticlă, care nu agață și nu produc niciun disconfort atunci când folosești telefonul. De asemenea, acestea au o transparență de 100% și asigură o claritate perfectă. Alege din gama noastră de folii protecție ecran/display pentru iPhone X, XS, XS Max pe cea potrivită și protejează-ți telefonul!

Mai trebuie menționat că foliile de sticlă de la Prestige GSM se aplică ușor, păstrează culorile originale ale display-ului și se potrivesc perfect pe dimensiunea telefonului tău. Descoperă mai sus gama noastră vastă de folii de sticlă, perfect compatibile cu telefonul tău iPhone! Poți alege o folie clasică sau una 4D – calitatea este un numitor cimun pentru toate.

Se arată toate cele 9 rezultate