Folii de Sticlă iPhone 7, 7 Plus

Se arată toate cele 6 rezultate

Folii de Sticlă iPhone

Noul tău iPhone iPhone 7 merită toată protecția de care poate beneficia. Deși este extrem de performant și depășește barierele cu fiecare lansare de model, acest smartphone este pe atât de fragil și predispus accidentelor. Soluția este o folie de sticlă de calitate, care să-l protejeze de eventualele accidente.

Tocmai de aceea, îți recomandăm să îl protejezi cu o folie de sticlă securizată. Cele de la Prestige GSM sunt compatibile cu aproape toate modelele iPhone și vor oferi o protecție optimă împotriva zgârieturilor sau chiar a loviturilor. Descoperă și tu folii de sticlă pentru iPhone 7, 7 Plus la prețuri accesibile!

Folii Protecție Ecran iPhone 7, 7 Plus

Secretul stă în calitatea superioară a foliilor de sticlă, care nu agață și nu produc niciun disconfort atunci când folosești telefonul. De asemenea, acestea au o transparență de 100% și asigură o claritate perfectă. Alege din gama noastră de folii protecție ecran/display pentru iPhone 7, 7 Plus pe cea potrivită și protejează-ți telefonul!

Mai trebuie menționat că foliile de sticlă de la Prestige GSM se aplică ușor, păstrează culorile originale ale display-ului și se potrivesc perfect pe dimensiunea telefonului tău.

Se arată toate cele 6 rezultate