Folii de Sticlă iPhone 6, 6S, 6 Plus, 6S Plus

Se arată toate cele 8 rezultate

Folii de Sticlă iPhone 6

Noul tău iPhone 6 merită toată protecția de care poate beneficia. Deși este extrem de performant și depășește barierele cu fiecare lansare de model, acest smartphone este pe atât de fragil și predispus accidentelor. Cea mai bună protecție pe care i-o poți oferi este printr-o folie securizată din sticlă.

Tocmai de aceea, îți recomandăm să îl protejezi cu una dintre aceste folii de sticlă pentru iPhone 6, 6S, 6 Plus, 6S Plus. Cele de la Prestige GSM sunt compatibile cu aproape toate modelele iPhone. Vor oferi o protecție optimă împotriva zgârieturilor sau chiar a loviturilor.

Folii Protecție Ecran iPhone 6, 6S, 6 Plus, 6S Plus

Secretul stă în calitatea superioară a foliilor de sticlă, care nu agață și nu produc niciun disconfort atunci când folosești telefonul. De asemenea, acestea au o transparență de 100% și asigură o claritate perfectă.

Mai trebuie menționat că foliile de sticlă de la Prestige GSM se aplică ușor, păstrează culorile originale ale display-ului și se potrivesc perfect pe dimensiunea telefonului tău. Alege și tu folii protecție ecran/display pentru iPhone 6 Plus, 6S Plus de cea mai bună calitate!

Se arată toate cele 8 rezultate