Folii de Sticlă iPhone 5S, 5SE

Se arată toate cele 2 rezultate

Folii de Sticlă iPhone

Noul tău iPhone iPhone 5S merită toată protecția de care poate beneficia. Deși este extrem de performant și depășește barierele cu fiecare lansare de model, acest smartphone este pe atât de fragil și predispus accidentelor. Lipsa unei folii securizate îl predispune la daune serioase, chiar și la cele mai mici căzături sau accidente.

Tocmai de aceea, îți recomandăm să îl protejezi cu o folie de sticlă securizată. Cele de la Prestige GSM sunt compatibile cu aproape toate modelele iPhone și vor oferi o protecție optimă împotriva zgârieturilor sau chiar a loviturilor. Astfel, telefoanele vor fi pregătite pentru orice accident cu ajutorul unor folii de sticlă pentru iPhone 5S, 5SE.

Folii Protecție Ecran iPhone 5S, 5SE

Secretul stă în calitatea superioară a foliilor de sticlă, care nu agață și nu produc niciun disconfort atunci când folosești telefonul. De asemenea, acestea au o transparență de 100% și asigură o claritate perfectă. Sunt o barieră invizibilă între telefonul tău și orice suprafață cu care intră în contact.

Mai trebuie menționat că foliile de sticlă de la Prestige GSM se aplică ușor, păstrează culorile originale ale display-ului și se potrivesc perfect pe dimensiunea telefonului tău. Alege și tu folii protecție ecran/display pentru iPhone 5S, 5SE de la Prestige GSM!

Se arată toate cele 2 rezultate