Baterii OEM iPhone 5, 5S, 5SE

Se arată toate cele 6 rezultate

Bateriile Apple sunt sursa fiecărui zâmbet, like, share sau apel video din fiecare zi. Petrecem zilnic ore bune în compania smartphone-ului, așa că viața bateriei este extrem de importantă. Aplicațiile care îți solicită telefonul mai mult duc, destul de repede, la epuizarea bateriei. Mai mult, încărcarea necorespunzătoare sau chiar și vechimea duc în timp la avarierea ei.

Baterii iPhone 5

Este posibil ca bateria să se uzeze după o perioadă și aplicațiile care rulează să aibă un impact și mai mare asupra vieții acesteia. Urmărirea unui videoclip sau 10 minute într-un joc pot acum să necesite mai multe procente. Instalarea unor aplicații care să prelungească viața bateriei pot face mai mult rău decât bine, așa că ai nevoie de o soluție pe termen lung.

Acumulator Original iPhone 5, 5S, 5SE

Prestige GSM te surprinde plăcut cu baterii originale iPhone 5, 5C, 5S, 5SE, compatibile cu telefonul tău. Descoperă și comandă bateriile litiu-ion, ce oferă performanțe impresionante pentru orice posesor de iPhone.

Baterii Originale pentru Apple iPhone

Prestige GSM îți pune la dispoziție baterii OEM pentru iPhone 5S, 5SE, perfect compatibile cu telefonul tău. Comandă și tu din magazinul online și așteaptă coletul în zilele următoare.

Se arată toate cele 6 rezultate