Atunci cand bateria de la telefonul tau incepe sa nu mai tina suficient de mult si ai nevoie sa iti incarci telefonul de mai multe ori pe zi, poti lua in calcul achizitia unei baterii pentru iPhone noi, pentru a o inlocui pe cea veche. Fiecare baterie are un anumit numar de incarcari, dupa care incepe sa isi piarda din proprietati. La scaderea performantelor contribuie si modul in care telefonul este utilizat si temperaturile la care este supus. Din fericire, pretul pentru o baterie de iPhone este rezonabil, asa ca iti poti recupera rapid autonomia.

Baterii pentru iPhone originale pentru autonomie extinsa

Telefonul tau se descarca repede si ai nevoie sa il incarci de mai multe ori pe zi? iPhone-ul tau sta mai mult in priza decat in mana si aproape ca a devenid dispozitiv fix? Cumpara baterii pentru iPhone de foarte buna calitate, inlocuieste vechiul acumulator si vei recupera instant autonomia pierduta. Cu ajutorul unui acumulator de iPhone de foarte buna calitate, poti acum sa faci activitatile preferate pe telefon, fara sa iti mai faci griji cu privire la durata de viata  a bateriei si fara sa ai mereu cu tine un power bank.

Baterii pentru iPhone usor de inlocuit

Odata ce ai cumparat baterii pentru iPhone noi, tot ce trebuie sa faci este sa mergi intr-un service GSM care asigura servicii de schimbare baterie iPhone astfel incat sa te asiguri ca noul acumulator este montat corect in dispozitiv. Nu iti recomandam sa schimbi bateria singur acasa, daca nu ai cunostintele si abilitatile necesare, sau setul de unelte de dimensiuni mici perfect conceput pentru a desface suruburile si imbinarile specifice dispozitivelor iPhone. Bateriile de iPhone sunt usor de inlocuit si vei primi telefonul inapoi foarte repede. Imediat dupa inlocuirea acumulatorului, telefonul tau isi va recupera complet autonomia, functionand ca in primele zile de utilizare. Bateriile noastre pentru iPhone sunt special adaptate pentru a se potrivi tuturor modelelor de iPhone si vei gasi modelele compatibile pentru fiecare tip de iPhone astfel incat sa stii ce sa cumperi.

Meniu