Baterii iPhone X, XR, XS, XS max

Telefonul tau trebuie incarcat din ce in ce mai des? Te asteptam cu baterii de iPhone X, XR,  XS, XS MAX, originale, care sa te ajute sa iti recuperezi autonomia de care ai nevoie pentru o utilizare confortabila a telefonului. Problemele cu autonomia pot aparea foarte tarziu sau foarte devreme, in functie de modul in care utilizezi telefonul si de conditiile climatice la care este supus, insa vestea buna este ca acum poti sa schimbi doar bateria si nu este necesar sa inlocuiesti tot telefonul.

Baterii de iPhone X, XR,  XS, XS MAX originale, cu autonomie extinsa

Cumpara baterii iPhone X din magazinul nostru online si vei obtine produse de buna calitate, compatibile cu telefonul si originale, astfel incat sa te bucuri din nou de autonomie extinsa. Pretul pentru o baterie de iPhone XS sau pentru orice alt model de baterie din aceasta categorie este unul mic raportat la beneficiile pe care le ofera. In momentul in care nu mai poti face nimic altceva decat cateva apeluri pe telefon, fara ca bateria sa se descarce, a venit cu siguranta vremea pentru un acumulator nou.

Baterii de iPhone X, XR,  XS, XS MAX la preturi avantajoase si promotii

Pentru ca stim cat de important este telefonul tau pentru tine, dar si faptul ca autonomia joaca un rol esential in confortul pe care il obtii atunci cand utilizezi telefonul, in magazinul nostru online poti gasi acumulator de iPhone X ieftin, astfel incat sa poti recupera rapid si eficient functiile telefonului tau. Cu siguranta este frustrant ca telefonul sa se inchida sau sa te anunte ca urmeaza sa se stinga pentru ca nu mai are baterie in timpul unui joc, in timp ce vizionezi emisiunea sau filmul preferat, sau chiar inainte de o conferinta importanta. Stim ca primul gand va fi sa schimbi telefonul cu totul, insa recomandarea noastra este sa ii mai dai o sansa. Telefonul va functiona ca nou cu o baterie noua si investitia va fi considerabil mai mica.

 

Meniu