Bateriile Apple sunt sursa fiecărui zâmbet, like, share sau apel video din fiecare zi. Petrecem zilnic ore bune în compania smartphone-ului, așa că viața bateriei este extrem de importantă. Fie că descarci aplicații care solicită prea mult bateria sau este pur și simplu vina timpului, o baterie nouă este necesară la un moment dat. Descoperă gama noastră de baterii iPhone 7!

Cumpara un acumulator pentru iPhone 7 sau 7 Plus la un pret extrem de avantajos

Este posibil ca bateria să se uzeze după o perioadă și aplicațiile care rulează să aibă un impact și mai mare asupra vieții acesteia. Urmărirea unui videoclip sau 10 minute într-un joc pot acum să necesite mai multe procente. Instalarea unor aplicații care să prelungească viața bateriei pot face mai mult rău decât bine, așa că ai nevoie de o soluție pe termen lung.

Baterii OEM pentru iPhone 7, 7 Plus

Vei găsi la Prestige GSM și baterii OEM! Acestea sunt foarte apreciate pentru calitatea lor și pentru performanțele optime. Le poți comanda și tu acum la un super preț!

Acumulator Original iPhone 7, 7 Plus

Prestige GSM te surprinde plăcut cu baterii originale iPhone 7, 7 Plus, compatibile cu telefonul tău. Descoperă și comandă bateriile litiu-ion, ce oferă performanțe impresionante pentru orice posesor de iPhone. Îți punem la dispoziție mai multe tipuri de acumulatori pentru iPhone 7, 7 Plus perfect compatibili cu telefonul tău.