Baterii iPhone 6, 6S, 6 Plus, 6S Plus

Ai un iPhone 6 care si-a pierdut autonomia si pe care trebuie sa il tii acum tot timpul in priza? Nu renunta la el! Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi cele mai bune baterii pentru iPhone 6, 6S, 6 Plus si 6S Plus din magazinul nostru online, sa inlocuiesti vechiul acumulator si te poti bucura din nou de telefonul tau fara sa fii mereu conectat la incarcator. Toate modelele de iPhone 6 sunt mobile, ceea ce inseamna ca atunci cand stai mereu conectat la priza, pierzi o mare parte din functionalitate, insa noi iti venim in ajutor cu cel mai bun pret pentru baterii de iPhone 6, pentru toate modelele.

Baterii pentru iPhone 6, 6S, 6 Plus si 6S Plus originale si rezistente

Daca optezi pentru schimbarea bateriei de iPhone 6, te asteptam in magazinul nostru online cu o gama variata de baterii, de puteri diferite, pentru toate modelele din gama iPhone 6. Pe fiecare produs vei gasi toate modelele de telefoane cu care bateria este compatibila, astfel incat sa iti fie mai usor sa faci alegerea potrivita. Cumpara un acumulator de iPhone 6 de buna calitate si cu rezistenta ridicata si vei obtine din nou autonomia de care ai nevoie, chiar si atunci cand utilizezi telefonul intens. Costul pentru inlocuirea bateriei de iPhone 6 este unul mic raportat la beneficiile aduse.

Salveaza vechiul iPhone cu baterii pentru iPhone 6, 6S, 6 Plus si 6S Plus

Modelele de iPhone  6 nu sunt tocmai noi, insa vechiul si batranul iPhone 6 inca functioneaza foarte bine chiar daca nu ii mai tine bateria si poate fi salvat prin schimbarea bateriei. Indiferent de modelul de telefon din aceasta gama pe care il ai, vei gasi in magazinul nostru online acumulator pentru iPhone 6 Plus, acumulator pentru iPhone 6s plus si acumulator pentru iPhone 6s, dar si pentru modelul simplu de iPhone 6. Astfel suntem alaturi de tine cu cele mai bune produse pentru toate telefoanele din aceasta serie, pentru momentul in care vrei inca sa salvezi vechiul iPhone. In plus, preturile pentru inlocuirea bateriei la iPhone 6 sau pentru schimbarea bateriei de iPhone 6s este unul rezonabil, raportat la avantajele obtinute.

Meniu