Bateriile Apple sunt sursa fiecărui zâmbet, like, share sau apel video din fiecare zi. Petrecem zilnic ore bune în compania smartphone-ului, așa că viața bateriei este extrem de importantă.

Cumpara un acumulator pentru iPhone 6, 6S, 6 Plus, 6S Plus la un pret mic

Este posibil ca bateria să se uzeze după o perioadă și aplicațiile care rulează să aibă un impact și mai mare asupra vieții acesteia. Urmărirea unui videoclip sau 10 minute într-un joc pot acum să necesite mai multe procente. Instalarea unor aplicații care să prelungească viața bateriei pot face mai mult rău decât bine, așa că ai nevoie de o soluție pe termen lung.

Acumulatori pentru iPhone 6, 6S

Prestige GSM te surprinde plăcut cu baterii originale iPhone 6, 6S, 6 Plus, 6S Plus, compatibile cu telefonul tău. Descoperă și comandă bateriile litiu-ion, ce oferă performanțe impresionante pentru orice posesor de iPhone.

Acumulator Original iPhone 6, 6S, 6 Plus, 6S Plus

Descoperă și tu gama noastră variată de baterii OEM pentru iPhone 6S, 6S Plus, compatibile cu telefonul tău și gata de livrare. Soluția pe termen lung pe care o cauți este o baterie de calitate, nu aplicații sau extensii fără încredere.