Înlocuire cască

Dacă ai probleme cu casca telefonului, atunci repararea sa devine o prioritate. Fără aceasta, nu mai poți efectua apeluri și, oricât de mult am folosit smartphone-ul pentru rețelele sociale, opțiunea de apel este esențială. Apelează cu încredere la serviciile noastre și vom înlocui casca în cel mai scurt timp posibil.

Înlocuire microfon

Microfonul iPhone-ului tău este indispensabil pentru conversațiile de zi cu zi. Dacă prietenii sau colegii nu te aud prea bine atunci când îi suni, înseamnă că microfonul tău are probleme. Prestige GSM te poate ajuta rapid și eficient pentru înlocuirea acestuia.

Înlocuire speaker

Sunetul distorsionat al iPhone-ului tău este primul semn că speaker-ul cedează. Folosește formularul din partea dreaptă pentru a ne cere ajutorul!

Înlocuire mufă încărcare

Mufa de încărcare a smartphone-ului tău este esențială. Dacă aceasta este afectată atunci telefonul tău va rămâne închis odată ce bateria s-a terminat, iar încărcarea acesteia este imposibilă. Contactează-ne pentru a înlocui rapid mufa de încărcare cu una nouă!

Înlocuire buton home

Unul dintre puținele butoane ale iPhone-ului tău este cel de home, iar dacă acesta s-a defectat atunci telefonul este inutil. Apelează la noi pentru a-l înlocui rapid!

Înlocuire buton volum

Dacă butonul de volum al smarphone-ului tău îți face probleme atunci vino cu el la Prestige GSM. Îl vom înlocui cu unul nou, pentru ca muzica să fie iarăși cu tine.

Înlocuire buton power

Butonul de power al iPhone-ului tău poate fi înlocuit de Prestige GSM cu unul nou, oferindu-ți o garanție de 90 de zile.

Intervenții placă de bază

Dacă placa de bază a telefonului îți face probleme, vino cu el cât mai repede la Prestige GSM. Completează formularul din partea dreaptă și programează-te în service!

Meniu